Lassan, de biztosan :)

Sajnos mostanában még a jó idő ellenére sem sikerült úgy haladnom a kocsival, mint ahogy azt terveztem korábban, ugyanis  reggeltől estig egyetem van, hétvégéimet se tudom nyugodtan eltölteni.

A legutóbbi 2 napban sikerült egészen belelendülnöm, így most már van látszata is annak, hogy dolgozom az autón. Azért bőven sikerült az alján rozsdás részeket találni, lemez illesztéseknél az alvázvédő alatt szinte mindenhol találtam felületi rozsdát, de ezeket könnyen sikerült eltávolítani. Most lekentem koranttal, ezek után majd kap valami alapozó réteget, tömítőzve lesznek a szükséges helyek, s ez után jöhet az alvázvédés, majd színre is lesz fújva az alja.

DDU-ról lebontottam a fékrendszert, mert az szinte még új, és ehhez pont tökéletes lesz, csak egy kis szépítgetést kap. Viszont ezzel a művelettel megpecsételtem DDU sorsát, ez már saját lábán innen nem fog távozni. :( 2 évig szolgált, de így lesz a legjobb mindenkinek.

Egyelőre itt tartok, a képek beszéljenek inkább helyettem. :)
alvázvédő gyönyörűen elfedte a rozsdát frissen összerakott karbi az új motorhoz már fék sincsen alatta... átalakítás alatt

Kommentek

Buszos Petya

Jól tippelek, hogy Dinitrol RC900-at használsz rozsdaátalakító-alapozó cuccnak? Vagy ez Korant?

KG

Mi lesz a kereszttartóból? :)

stomak

Buszos Petya #55441:
Ez csak simán korant. Dinitrolos cuccok lehet, hogy jók, de szerintem a képességeikhez képest nagyon túl vannak árazva, megegyező termékek sokszor a felébe kerülnek csak.
KG #55443:
Nem lesz nagy motor, nyugi. :) Csak a rugós felfüggesztés helyett okosabb lesz berakva, illetve a kipufogó miatt is szét kell szabdalni a hátfalat. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!