Felújítás folytatódik :)

Igaz én sem gondoltam, hogy már most ennyire belelendülök a szétszedésbe, de most már van látható haladás is. :) Sajnos a decemberi és januári tavaszi időt nem tudtam a vizsgáim miatt kihasználni, mostanra meg eléggé hüvös lett az idő, de legalább van egy hét szabadság itthon. :)

Az autót sikerült oldalra borítani, ezek után folytattam az egész futómű lehámozásával. Meglepő módon relatíve kevés szívás volt a csavarokkal, mondjuk az egyik laprugó alubak rendesen megszívatott, illetve sikerült az egyik lengőkar tartó csavart is beletörni a kaszniba, de ettől függetlenül egy délelőtt alatt lekaptam az egészet.  Jó volt látni, hogy tényleg szép állapotú az autó alja, lesz vele meló, de ez még bőven vállalható. Ma már elkezdtem a rozsdás részek feltárását és eltüntetését is. Nem vakarom le a gyári alvázvédőt, csak az illesztéseknél lesz feltárva, mert néhol találni felületi rozsdát ott is. Ezt követi majd a kellő felületkezelés, majd rücsizem az egészet újra, és visszakapja a gyári narancs színt újra. Majd a teljesen felújított futómű kerülhet vissza, illetve a fogasléces kormányműnek kell még tartókonzolt is gyártani.

A motor már jó kezekben van, halad az újjáépítés, remélem tavasz-nyár elején már az is készen lesz. Ezekkel a mostani haladásokkal még reálisnak mondható, hogy nyár végén már készen lesz a kisautó. :) Persze még nagyon az elején vagyok, de egy rakat alkatrész már felújítva várja a beszerelést.

Az uno-val is történt haladás: sikerült szerezni rá gyári Turbo hátsó lámpákat, igazi kincsek. :)
hibátlan kárpitok :) szokásos vackok blokkocska kuka :)

Kommentek

Totó

Kukába semmit sem dodj mert mérges leszek, ami nem kell,azért átugrok. Szólj rám majd ha ponyva alatt mókolsz

KG

Jó kis melóba kezdtél ismét! :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!