Motor projekt+ rücsi

700-as motor:
Jelen állás szerint egyre szarabbul állok vele, mivel a blokk is tele volt kókány dolgokkal, mint például a fordítva berakott főtengely szimering, hogy egyet említsek... Ezúton is csókoltatom milán barátunkat az igényessége miatt. :)
Egyetlen jelentősebb változás, hogy megérkezett lengyelből a sport vezérműtengely. Legalább fél évig vadásztam rá, soha nem volt olyan amilyet akartam, vagy elvitték azonnal, vagy nem tudott angolul az illető. :) Végül a csóka egészen segítőkész volt és miután elküldtem a pénzt 1 hét múlva itt is volt a finomság. Kiváncsi leszek rá, hogy mit tud majd.
A többi része a motornak lassan, de készül, ezekről majd inkább akkor, ha kezd végleges lenni.

DDU( 88.914km)
Végülis egészen hamar 1 év után sikerült megtörni az autómat. Egészen vicces eset, mivel amíg fizettem a kúton, a barom állatja belémtolatott... Állitólag túl kicsi az autó nem látni a tükörben. 
Állandóan szivat az autó rájöttem: Előjön egy hiba, kijavítom, nem megyek vele 50km-t és tessék újra szarakodik valami... Dehát ez egy kispolszki... :D
Sajnos a tél megtette a hatását, durván elkezdett rohadni az autó, pedig összesen kétszer mentem ki vele a sózott utakra... Gondolkoztam a lakatolásán, de igazából nem akarok ebbe már pénzt ölni, talán még egy műszakin sikerül áttolni, aztán ennyi volt.

Fehér:
Hosszú álmából sikerült felébreszteni. :)
Fél év állás után 3. fordulatra beindult, jó kis autó ez.
Gondoltam lemosom az alját alvázvédés előtt, neki is estem, de ami nagyon odabaszott, hogy kedves volt tulajdonosa mikor örömmel átvette a Merkúr telepen a friss póckiját, nagy örömében elfelejtette lealvázvédőzni a gépet, majd miután jó redvás és sáros lett az alja, elvitte... Ezért kellett a kerékdobokat teljesen levakarni, mert az alvázvédő alatt tele volt sárral. 

Ezután következett az autó számára nagy túra Monorra, ez azért sok, mert nálam eddig összesen ment vagy 80km-t. De végülis hiba nélkül lejutott, pedig a kuplung se az igazi, a fékről nem is beszélve.
Egy újabb alvázmosás-homokfúvás után végre jöhetett a rücsi, de nem akármilyen, hanem fehér. Ez akkor jutott eszembe amikor vakartam a dobokat, mert eredetileg is ilyen volt ugye, hát akkor legyen ilyen,ráadásul nagyon mutatós. Sajna egyelőre csak a dobok vannak meg, a padló majd még a nyár folyamán.

perem lemosva sportowe wałki rozrządu :) kárpitok kipucolva, elég szép szerintem 1 doblemez szinte simán lejött, olyan vékonyan volt rajta már látszik a váltó is :D kolléga takarítás közben :P alakul néhány szarság már megint 86-os sárvédők, hoppá :) óra állása mostanság :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!