téli móka

Kisautókat még ősszel leraktam, illetve leponyváztam, hogy megvédjem a téli zord időjárástól. Ez egy darabig jó ötlet is volt, addig ameddig nem jöttek a keményebb fagyok, konkrétan szétrepedezett az egész ponyva, így nem láttam értelmét a létezésének. 

A havat vártam, de késett, mikor végre leesett egy adag, akkor előhoztam a kiskocsit mégis játszani egy keveset. :D A brutál bütykös gumik kiválóak hóban, aszvalton viszont durva hangja van. :) Kétszer mentem el csapatni vele, ebből egyszer se értem haza. Elsőre csak a kondenzátor szart be szerencsére, de viszont másnap hatalmas pukkanást lehetett hallani, halleluja felrobbant az akkumulátor... Na innen 2km-t toltuk hazáig, végül megúsztam egy aksi, kondenzátor és trafó cserével a kalandot. Illetve talán mégse, azóta nincs index, relé csere után se működik sajnos. :(

Mivel a motorban már 1500 km van, így hirtelen néztem egy olajszintet, meglepetésemre az olaj alig érte el a nívót... Töltöttem utána, de szerintem irreális ez az olajfogyasztás, persze sehol se ereszt, mindenhol porszáraz.

Előkapartam a bringát is, mert amint itt a jobb idő ezzel fogok szaladgálni. Sajnos a régi gumik menthetetlenül szarok voltak, így vettem rá egy szettet, így felkészülten várjuk a tavaszt. :)
elég disznó :) 1500 km után elég szép hoppá.. asbo eddig bírta kopottas..

Kommentek

obrotka gyula

Nem emlékszem, mi volt csinálva a motorral, de ha bejáratós, akkor ez az olajfogyasztás még belefér.
Még mindig szépen ül, remélem az enyém is lesz ilyen tavasszal.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!