évnyitó-blognyitó

3 év blog.hu-s blogolás után végre sikerült itt nyitnom egy garázst. :)
Előző bejegyzések itt:  http://p126.blog.hu/
I
tt minden fontosabb munkálatot, változást dokumentáltam évekre visszamenőleg. 
Mivel előző blogban se írtam egy ideje, megpróbálom összeszedni a történéseket.

Kezdeném ott, hogy októberben voltam Lengyelországban, igaz tanulmányi úton, már mindenkinek az agyára mentem, mert folyton polski boltokba szaladgáltunk. :) Szerencsére egy aktív boltot találtam Varsóban, ráadásul az eladó tudott angolul, így valamilyen szinten értettük egymást. Sajnos sok cucca nem volt, de néhány alkatrészt azért mégis sikerült hazacsempésznem.

Szeptember óta van meg a jogsim, azóta használom rendesen az autót, több-kevesebb sikerrel. Eddig 1300 km-t mentem vele, ahhoz képest, amit jósoltak nekem, hogy folyton le fog rohadni, de szerencsére nem így lett. Legalábbis nem jellemző, az első úton természetesen megállt alattam a teknika, mint kiderült a lyukas úszó tehetett mindenről.
Első tankolásnál derült ki, hogy az új beöntőcső is olyan szar mint amit kiszedtem, szép tócsa lett a kocsi alatt. 
Következő csapás az volt, amikor kitaláltam, hogy az R2 izzók helyett H4-et rakok be, mert az erősebb. A csere meg is történt, viszont másnap az istennek se akart inítani, leszívta teljesen az akksit. Azóta egy mobil bika van a csomagtartóban, így legalább tuti beindul.
Most viszont leponyváztam már, télen nem használom, ha majd itt a jó idő lesz vele munka bőven. :)

EHL-ről is essen néhány szó, ki lett hozva cirka 15 km erejéig. Nagyon durván más a zöldhöz képest, finom kis szerkezet. :) Papírjait megtaláltam pakolás közben, rendszámon kívül minden megvan, elméletileg egy műszaki, plusz néhány papiros kell ahhoz, hogy újra az utakat járhassa.

Egy régi ismerősöm szólt nemrég, hogy tudna néhány polksi alkatrészt, gondoltam veszíteni nem tudok vele, megnéztem. Hát kasznielemeket találtam, de nem kis mennyiségben. Természetesen gyári alkatrészek, még békebeli időkből megmaradva. Szerencsémre az eladó elhozta nekem, így nem kellett nekem szenvednem az oldalfalak elszállításával. :)

Néhány fotó még:  https://picasaweb.google.com/117792157214639482861/2011Tel#
aktuális olajszűrő pucolás motor aktuális állapota sok vacak ilyet se lehet szerezni... ddu leponyvázva ehl pedig porosodik, de legalább tető alatt Varsó Varsó

Kommentek

Hepp Ádám

Aranyos motyók :) de örültem volna nekik 5 évvel korábban, mikor készült a kaszni...

norberto

Üdv itt! :D

obrotka gyula

Vicces cuccokat szereztél. Oldalfalban lehet tudunk csencselni, mert nekünk is egyik oldalból van sok, bár nem emlékszem, melyikből. A fél oldalfal is 87-es?

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!